Läget 2014-08-12 14:00

Fortfarande stängt i Snyten.
Vi skulle få besked på förmiddagen av Trafikverket men inte ett ljud än så länge. Vi har dock fått reda på att Trafikverket planerar en besiktning på torsdag eventuellt onsdag.

Vi utövar de påtryckningar vi kan för att de ska bli av på onsdag då vi har körning på torsdag förmiddag.

Varför det dröjer så länge har vi inte fått svar på eller varför man vill besikta en gång till.

Fortsättning följer

1 tanke kring ”Läget 2014-08-12 14:00

 1. Staffan R Kvarnström

  Jonas- återigen, bra att ni trycker på ordentligt! Detta handlar ju om livsviktiga inkomster för en kulturhistorisk verksamhet till skillnad från statlig/landstingsfinansierad vht som ju tyvärr uppenbarligen inte är särskilt (ekonomiskt) viktig att få igång igen efter ett (taktiskt välkommet?) stopp.

  Förvånansvärt att tunga godståg/systemtåg står stilla eller omleds samtidigt som landsvägstransporterna ökas utan att någon förvånas. Man behöver inte vara trädkramare för att ifrågasätta den politik som sätter omledning och tågstillestånd före tunga landsvägstransporter.

  Kusttrafik till sjöss kombinerat med tunga godståg är delar av logistiken framöver- en levande museitrafik ä det som påminner de unga generationerna om vad som utvecklade och byggde det industriella Sverige- det får vi aldrig glömma.

  Oavsett hur det går på fredag så håller vi tummarna för er kulturhistoriska gärning inom ENJ liksom för alla övriga museihistoriska föreningar som minner om utvecklingen både till sjöss, till lands och i luften.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *